AKTIVITETER

Information

 

Moveathon består af et enkelt undervisningsforløb efterfugt af et indsamlingsløb, som er sjovt og styrker fællesskabet på skolen.

Selvom Moveathon kan afvikles året rundt, er der mange skoler, som vælger at organisere et Moveathon på skolernes motionsdag for at koble indlæring, velgørenhed og ekstra mening til motion.

Vi har sammensat en gratis Moveathon-pakke med alt, hvad man har behov for til at afvikle løbet. Moveathon-pakken fås både i fysisk og elektronisk form. Læs mere her.

Undervisningsforløbet

 

Undervisningsmaterialet er baseret på Børnekonventionen, som er fundamentet for UNICEFs arbejde for verdens børn.

Børnekonventionen er underskrevet og ratificeret af 193 lande og handler om beskyttelse af børn og deres rettigheder.

Vi har hos UNICEF erfaret, at børn, som kender til deres rettigheder, står på et stærkere fundament som individer.

Hvis du vil se/bestille Moveathon-pakken, som indeholder undervisningsmaterialet, så læs mere her.

Indsamlingen

 

Nu kan hele Danmark spille BANKO og din forening eller skoleklasse tjener penge til Jeres lokale formål, samtidig med at I støtter UNICEF. Et lod med 6 bankoplader koster 40 kr. og fortjenesten til sælgeren er op til hele 18 kr. pr. stk. Betaling er først efter salget og der kan bestilles med returret. Er I som forening eller skoleklasse interesseret i at bestille lodsedler, så læs mere om hvordan I deltager på unicef.dk

UNICEF BANKO kan også bestilles af butikker, som ønske at tjene ekstra penge, samtidig med at de støtter UNICEF’s arbejde.

Tilmeldning

 

For tilmelding til Moveathon og bestilling af materialer til arbejdet med undervisningsmaterialet besøg unicef.dk