UNICEF Rettighedsskole

Et online og interaktivt undervisningsmateriale om børns rettigheder.

Indskoling

0.- 3. klasse

Mellemtrin

4.- 6. klasse

Udskoling

7.- 9. klasse

Hvad er en UNICEF Rettighedsskole?

En UNICEF Rettighedsskole forener elever, forældre, lærere og andet personale i et fællesskab, der er baseret pĂĄ alle de gode værdier, der stĂĄr i FN’s Børnekonvention. Skolen er baseret pĂĄ rummelighed, respekt, tryghed, engagement og ansvarsfølelse pĂĄ en meget konkret mĂĄde, sĂĄ værdierne bliver mere end bare ord.
Her er vores film om Børns Stemmer, der handler om noget helt centralt for Rettighedsskoler – at inddrage børn og styrke deres stemmer.

Introduktion til eleverne, om det at gĂĄ pĂĄ en
UNICEF Rettighedsskole

Bøgerne herunder har til formål at give elever en forståelse for, hvad en UNICEF Rettighedsskole er samt en bevidsthed om, hvordan det at kende sine rettigheder giver en platform, hvorfra eleverne kan navigere i deres skoledag.

Læs lærervejledning, bøger og elevmateriale her på læringsportalen.

Indskoling

Mellemtrin

Udskoling

Rettighedsskoler pĂĄ Instagram

Del jeres oplevelser i billeder og video med os pĂĄ Intagram. NĂĄr i uploader jeres billeder og videoer, sĂĄ “tag” dem med #rettighedsskole – sĂĄ vil de blive vist her pĂĄ vores side til inspiration for andre skoler.

Facebook-gruppen

På Facebook finder du en gruppe for medarbejdere på nuværende og kommende Rettighedsskoler. Alle andre interesserede er ligeledes velkomne til at følge med i gruppen.
Vi opforder alle medlemmer til at dele oplevelser og begivenheder pĂĄ Facebook.

Gennem gensidig inspiration skaber vi udvikling.